FEM VIA – Informació de la Guàrdia Urbana en relació als carrers tallats, horaris i itineraris recomanats

restriccions-transitAmb motiu de la Via Catalana que el proper dia 11 de setembre travessarà la ciutat de Figueres l’Ajuntament INFORMA:

A les 15’30 es procedirà a tallar la circulació de tota l’Avinguda Salvador Dalí, amb afectació en tot el seu tram als diferents encreuaments i guals. La Rambla, Pujada del Castell i c/ Lasauca també romandran tancades al trànsit a partir de les 15’30 h.

Per facilitar la connectivitat entre la zona est i oest de la ciutat fins a les 16’45 hores es permetrà que els vehicles creuin l’Avinguda Salvador Dalí pels carrers Per III i González de Soto i des d’aquests punts es podran adreçar a la seva destinació final. A partir de les 16’45 hores aquests punts també estaran tancats al trànsit.

A partir de les 18 hores es preveu anar restablint de manera progressiva la mobilitat de vehicles a la ciutat.

Des de les 15’30 hores fins a 18 hores només podran circular pels trams afectats de la Via Catalana els vehicles d’emergències.

Recomanacions:

  • Si vostè vol participar a la Via Catalana en els trams de la ciutat de Figueres cal que s’hi desplaci a peu des del seu domicili. No es permetrà l’estacionament de vehicles en els trams afectats pel pas de la via catalana dins de la ciutat ni en tots aquells indrets que de manera ordinària l’estacionament estigui prohibit.
  • Si el dia 11 de setembre vostè ha de viatjar amb cotxe per alguna de les zones afectades per la Via Catalana cal que ho planifiqui per tal que a les 15 h hagi arribat a destinació.
  • Tot i que la previsió és que a partir de les 18 hores es pugui restablir el trànsit de manera progressiva a la ciutat, les afectacions a la resta de la xarxa viària de la demarcació es poden perllongar algunes hores.