FIGUERES ACULL EL 5 D’OCTUBRE LA IV TROBADA D’ENTITATS JUVENILS DE L’ALT EMPORDÀ

IV Trobada d'Entitats Juvenils de l'Alt EmpordàL’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres i bona part de les entitats juvenils de la comarca organitzen la IV Trobada d’Entitats Juvenils de l’Alt Empordà que es portarà a terme el proper dissabte 5 d’octubre a la Rambla de Figueres entre les 11.00h del matí i fins a les 21.30h del vespre, comptant també amb el suport de la Taula Comarcal de Joventut de l’Alt Empordà.

Aquesta Trobada d’Entitats Juvenils, que s’organitza per quarta vegada, té el ple suport del Consell Local de la Joventut de Figueres, un fet que a més d’optimitzar recursos implica en un mateix projecte entitats de diferents municipis i amb interessos diversos. La Trobada persegueix com a principals objectius la interrelació dels joves i de les diferents entitats juvenils de la comarca, alhora que es promou la participació i l’associacionisme entre els joves. Els organitzadors consideren que per tal d’impulsar la creació de noves entitats juvenils i de donar suport a les ja existents, és imprescindible portar a terme accions que afavoreixin tant la capacitació com la implicació dels joves en l’acció social i col·lectiva.

L’activitat va dirigida, a més de les entitats participants, a tot tipus de joves, infants i famílies, tota vegada que la difusió de la tasca i de les propostes programades és una de les prioritats que es pretén aconseguir. Un seguit de propostes que han de servir, mentre se’n gaudeix, per oferir als joves de la nostra comarca models d’oci alternatius i alhora noves formes de participar i d’intervenir en la societat actual a més de conèixer exemples de compromís i de treball d’altres joves amb una trajectòria clara ha d’estimular-ne a d’altres a seguir el mateix camí.

Entre les activitats més destacades hi ha l’espectacle infantil a càrrec de País de Xauxa i el concert de Miquel del Roig.

IV TROBADA D’ENTITATS JUVENILS DE L’ALT EMPORDÀ