FINALITZEN ELS BRONZES DEL FAS SPORT PÀDEL, CT SALOU, CT FIGUERES I SÀNCHEZ CASAL

BRONZE-CT-FIGUERES-CAMPIONS

El darrer cap de setmana ha estat molt intens pel que fa a la competició del Circuit Bronze Head. Un total de quatre proves s’han disputat en quatre clubs de Catalunya. Aquestes s’han jugat al FAS Sport Pàdel, CT Salou, CT Figueres i a l’Acadèmia Sànchez Casal.

En el quadre d’honor del Bronze Head del FAS Sport Pàdel ha tingut com a guanyadors a Víctor Bassols i Oriol Lazaro, que van derrotar a Martín Alejandro Garzo i Jordi Español en la final. Tot i perdre el primer set per 4-6, els campions van remuntar en els dos següents amb un marcador de 6-1 i 6-3 .

Pel que fa al Bronze del CT Salou, Cristóbal Ramírez i Àlex Casas són els campions en homes, després de resoldre per 6-1 i 6-2 a Sergio Valverde i Òscar Muñoz en la final. En categoria femenina la final va ser molt més igualada, les guanyadores Ainara Pozuelo i Carlota García es van imposar per 2-6, 6-3 i 6-1 a Laura Casanova i Mercedes Moreno.BRONZE-CT-FIGUERES-CAMPIONES

A Tercera masculina els guanyadors van ser Antonio Coello i César Aliagas, després de derrotar per 6-2 i 6-4 a Jesús Ramos i Felip Ortiz. A Quarta masculina el Bronze ha anat a parar a les mans d’Albert Molins i Joaquin Grau per 6-2 i 6-4 davant de Carlos Romero i Andreu Romero.

Els campions del Bronze jugat a l’Acadèmia Sànchez-Casal són Sergi Serret i Tino García, que van guanyar per 4-6, 7-5 i 7-6 a David Quirós i Raúl Jeréz. En fèmines, les vencedores han estat Andrea Pitarch i Sílvia Capellas després d’imposar-se a Aura Font i Laura De Lamo per 6-4 i 7-6.

Pel que fa al Bronze del CT Figueres, en categoria masculina la parella formada per Marc Alastuey i David Díaz, s’han imposat per 6-2, 4-6 i 6-3 a Joan Escatllar i Ferran Sala. En categoria femenina, Maria Subirà i Anna Pareras, han aixecat el títol al imposar-se per 6-3 i 6-4 a Nuri Martínez i Ariadna Alarcón.

Les proves del Circuit Bronze Head que es disputen aquesta setmana són les següents: CT Riudoms i CT Cabrils.