Genís Matabosch: “Aquest circ és un somni fet realitat”

genis-matabosch-figueres-2015

El circ Charlie Rivel, que acollirà del 23 d’abril al 4 de maig 19 espectacles de 16 artistes provinents de 10 països, ja ha venut més de 5.000 entrades de les prop de 15.000 disponibles
Dos dels espectacles tindran animals artistes. La filla i el nét de Charlie Rivel inauguraran dijous aquest circ

genis-matabosch-figueres-2015Tot a punt per inaugurar, dijous 23 d’abril, el circ Charlie Rivel, situat a la plaça Catalunya, de Figueres. Els artistes assajant en la peculiar pista rodona d’aquest circ, amb una capacitat per a 826 espectadors i amb una visió de l’espectador panoràmica. Això ha fet que alguns artistes, com ara l’il·lusionista català Charlie mag hagi hagut d’adaptar el seu número a les característiques de la carpa. “És una experiència nova, perquè no he actuat mai en un circ. Faré un número amb coloms, que el treballo des de fa quatre anys i he guanyat alguns premis internacionals. La unió de màgia i circ és complicada però em vaig decidir a venir a Figueres perquè en Genís Matabosch té molta experiència i sé que està molt ben organitzat. Les condicions del circ són més complicades que les d’un teatre. La màgia té angles i com que tindré el públic rodejat he hagut de canviar i adaptar algunes coses perquè no es vegi la tècnica”, ha explicat a AE Comunicació el mag.

Durant nou dies, hi haurà 19 funcions amb 16 artistes provinents de 10 països diferents, que oferiran 14 espectacles. Es tracta d’un circ marcadament català que fusiona el gest acrobàtic amb la cultura popular catalana. Així per exemple un acròbata aeri s’enlairà al so del Cant dels ocells, o una parella de trapezistes ballaran amb El meu amor i un malabarista passarà les bitlles amb el ritme de la rumba de Los Manolos amb Peret. “És un projecte que fa tres anys que l’estem gestant. És un somni fet realitat”, ha dit el seu director, Genís Matabosch. A dos dies de l’estrena, ja s’han venut més de 5.000 entrades de les prop de 15.000 disponibles.

nou-circ-rivel-2-figueres-2015