Harry Potter Book Night 2019

low-cost-figueres-2019

Cada mes de febrer se celebra mundialment l’Harry Potter Book Night, un dia màgic, en el que llibreries adscrites a l’esdeveniment d’arreu del món, celebren activitats i xerrades diverses per rendir homenatge al cèlebre personatge.
Per tercer any, a Llibres Low Cost celebrarem l’Harry Potter Book Night, i enguany el tema central de la xerrada serà “Escola Hogwarts de Màgia i Bruixeria”, un tema comú a tots els indrets on se celebra la màgica nit.

La diversió començarà a les 20h, i durant la festa de l’Harry Potter Book Night gaudirem de les inoblidables històries de J. K. Rowling, en castell de Hogwarts i dels personatges que l’habiten i ho compartirem amb la propera generació de lectors de la màgica nissaga.
Hi haurà sorteigs de premis i regals per als aprenents de bruixots més intrèpids i un any més comptaren amb l’ajuda dels mags més veterans de Hogwarts, M. Angels Planas, Grau Quintana i Adrià Melendre, que ens tindran al dia de totes les novetats, i totes les tafaneries d’aquest màgic món amb una divertida xerrada apta per a joves mags, bruixotes i muggles que podran participar en una vetllada de jocs, activitats i lectures dels llibres de Harry Potter.

I gràcies a la col·laboració de les dues editorials que editen els llibres Harry Potter en català i castellà (Editorial Empúries i Ediciones Salamandra), tindrem regals per als assistents a tan màgica nit.

Dia: Divendres 8 de febrer 2018
Lloc: Llibres Low Cost (Méndez Núñez, 8 – Figueres)
Hora: 20h
Acte: Harry Potter Book Night 2019: Els secrets de Hogwarts
Organitzen: Llibres Low Cost, Editorial Empúries i Ediciones Salamandra