Imatges de la Viquimarató Carles Fages de Climent a la Biblioteca Municipal de Figueres

Viquimarató Carles Fages de Climent a la Biblioteca Municipal de FigueresCarles Fages de Climent actualitzat a la Viquipèdia
Aquest dissabte, viquipedistes i experts en Fages han treballat de manera conjunta editant i aportant noves dades, sempre referenciades amb la bibliografia que havia proporcionat la Biblioteca als assistents. S’han ampliat els apartats de “Biografia”, “Obra” i “Catàleg d’obres”, per exemple, amb una nova secció titulada “Fages i els clàssics grecollatins” i una actualització de l’obra Zoo. En els propers dies, es farà la traducció a l’anglès de les actualitzacions i s’incorporaran noves imatges cedides per Carles Fages, nét de l’escriptor.

[Not a valid template]

La trobada ha servit per posar fil a l’agulla a la incorporació de més continguts locals a la Viquipèdia. Aquest és un dels objectius del projecte WikiLoves BibliotequesCAT, on hi participen 35 biblioteques catalanes amb la col·laboració d’Amical Wikimèdia, segons ha explicat Carme Fenoll, Cap del Servei de Biblioteques de Catalunya. En aquest mateix sentit, la Biblioteca de Figueres organitzarà 2 tallers d’iniciació a la Viquipèdia el mes de febrer i una viquimarató el proper 1 de març dedicada a dones figuerenques il·lustres.

http://ca.wikipedia.org/wiki/Fages_de_Climent

Wiki Loves Biblioteques.cat

biblioteca de figueres