Inauguració del primer seminari sobre winebranding de Catalunya en el marc de la XXIX Mostra del Vi de l'Empordà

· Divendres 6 de setembre a les 10h a l’Auditori Narcís Monturiol del cercle Sport de Figueres s’inaugurarà el primer seminari sobre winebranding de Catalunya on hi participaran destacats especialistes com la Directora General de Turisme de la Rioja, Mónica Figuerola o el director acadèmic d’EAE Business School, David Riu.
· Hi participaran més de cinquanta professionals del món vinícola d’arreu de Catalunya.

La inauguració del seminari serà divendres 6 de setembre a les 10h i anirà a càrrec del regidor d’hisenda, comerç i turisme de l’Ajuntament de Figueres, Manel Toro i del director del Marca Vi, Pau Canaleta.

El Marca Vi es realitzarà el divendres 6 de setembre, en el marc de la XXIX Mostra del Vi de l’Empordà i pretén esdevenir un referent en creació de marca en l’àmbit del vi i l’enoturisme a Catalunya, a més de ser una eina per a tots aquells negocis a l’entorn del vi que necessitin millorar la seva comunicació i el seu posicionament.

En aquesta primera edició, comptarà amb destacats especialistes en marketing, comunicació i enoturisme com el professors de marketing d’EAE i la URV, David Riu i Jaume Gené, la Directora General de Turisme de la RIoja, Mónica Figuerola, el professor de turisme de la UdG, José Antonio Donaire o el consultors en comunicació, Pau Canaleta i Manel Colmenero.

Aquesta jornada, a més de ser pionera a Catalunya, és un pas més cap a la professionalització de la Mostra del Vi de l’Empordà i compta amb el suport de l’Ajuntament de Figueres, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona i la DO Empordà.

El Marca Vi es realitzarà a l’auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport de Figueres al llarg de tot el dia i finalitzarà amb un tast horitzontal de vins de l’Empordà de l’anyada 2009 a càrrec de la sumiller especialitzada en els vins de l’Empordà, Laura Masramon.

Hi participaran més de cinquanta professionals d’arreu de Catalunya.

LLOC: Auditori Narcís Monturiol, Cercle Sport
HORA: 10h