Jordi Masquef, elegit candidat del Partit Demòcrata a les eleccions municipals de Figueres

jordi-masquef-figueres-2018

Ha rebut 64 vots a favor i 0 en contre.

Aquest dijous, a la sala Erato de Figueres, s’han celebrat les eleccions primàries per l’elecció del candidat del Partit Demòcrata (PDeCAT) a Figueres per les properes eleccions municipals. L’assemblea ha comptat amb la presència del president del partit, David Bonvehí, el president de vegueria, Pere Vila, i el president comarcal, Ferran Roquer.

La única candidatura presentada ha estat la del l’actual regidor i segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Figueres, Jordi Masquef i Creus, que ha rebut el suport majoritari dels assistents. En concret, de 64 participants, -entre associats i simpatitzants amb dret a vot.- ha tingut 64 vots a favor i 0 en contra.

En el seu parlament posterior a l’elecció, Masquef, que ha batejat la seva candidatura amb l’eslògan “l’impuls renovador”, ha manifestat que “formarem un equip que sigui capaç d’engrescar a una majoria de figuerencs i figuerenques i que pugui continuar liderant la ciutat en els propers anys. Un equip preparat, amb una fulla de serveis impecable. Un equip de persones amb ganes de treballar per la ciutat i la seva gent, que mostri passió per la ciutat i que vulgui donar a la ciutat un present i sobretot un futur a l’alçada de la seva història”.

En aquest sentit ha assenyalat que “a partir d’avui treballaré incansablement per formar un grup de persones de caire transversal, que reuneixin les característiques idònies per a governar Figueres, amb una condició indispensable que els hi exigiré, que tinguin el carnet de Figuerencs, i que mostrin un amor incondicional cap a la ciutat”.

Finalment assenyalà que “el gran repte del Partit Demòcrata a Figueres és no només conservar, sinó eixamplar i renovar, la nostra base i el nostre electorat, ja que la clau serà la de crear un govern fort. I per aquest motiu hem de ser vistos com una llista forta, a qui els ciutadans puguin estar tranquils d’atorgar la confiança per assumir aquest repte majúscul que és governar la ciutat amb un grup de persones que sigui representatiu de la majoria social de les figuerenques i els figuerencs”.

Abans de les votacions, el candidat ha presentat les línies mestres del que serà el seu futur programa electoral.