‘Kilòmetres’ de Marilia Samper a la Casa de Cultura de Llançà

kilometres-llanca-2017

El proper 26 de març, a la Casa de Cultura de Llançà gaudirem de l’actuació de Meritxell Yanes que ens portarà l’obra “Kilòmetres” de Marilia Samper

La Meritxell Yanes (actriu) va demanar a la Marilia Samper (dramaturga) que l’ajudés a fer un espectacle a partir dels records de la seva pròpia àvia, que va morir fa dos anys; potser per evitar que la mort no s’endugui per sempre les seves històries.

Kilòmetres és la història d’una família i del seu particular viatge, explicada per Meritxell Yanes – la Meri, com li diuen a casa -, que des de la seva pròpia veu, amb honestedat i tendresa, ens fa recórrer les passes d’aquestes persones al llarg dels anys i del planeta, compartint una història que, sens dubte, podria ser també la història de qualsevol de nosaltres.

Kilòmetres és doncs, una història familiar, però sobretot és un espectacle sobre la memòria d’una ciutat i d’unes generacions passades, un intent de mirar enrere per descobrir qui som i qui serem.

MERITXELL YANES • Dramatúrgia contemporània
La línia artística que ha anat teixint la Meritxell Yanes des dels seus inicis sempre ha estat marcada pel segell d’autoria, on el text ha estat l’epicentre de les seves interpretacions.
La seva dilatada trajectòria com a actriu l’ha permès treballar amb diferents directors i dramaturgs com: Toni Albà, Marilia Samper, Albert Prat, Marc Artigau, Jaume Policarpo, Carol López, Rosa Maria Sardà, Matias Feldman, Rafael Spregelburd, Pere Puig, Cristina Cervià, entre d’altres.
Teatre d’autor, compromès i necessari. Teatre on la paraula pren la mesura de les coses justes.

Espectacle adreçat al públic adult | durada: 70 minuts

Fitxa artística:
Idea original: Meritxell Yanes i Marilia Samper
Direcció i dramatúrgia: Marilia Samper
Actriu: Meritxell Yanes
Espai escènic i escenografia: Judith Torres
Vestuari: Carme Puigdevall i Plantés
Il·luminació: August Viladomat
Espai Sonor: Salvador Garcia
Vídeo: Leo Castro

Localització:
Casa de Cultura
Plaça Major, s/n. Llançà
972 121 470

Data i hora:
26 de març a les 6 de la tarda

Preu:
Entrada general  5€
Venda d’entrades a la Casa de Cultura de Llançà o a www.ticketea.com