La Biblioteca de Figueres exposa part de la Col·leccióLluís Benejam en una mostra que aplega obres literàries, cinema i premis Oscar

La Biblioteca de Figueres exposa part de la Col·lecció Lluís Benejam en una mostra que aplega obres literàries, cinema i premis Oscar

Amb el títol Literatura portada a la gran pantalla: pel·lícules amb Oscar la Biblioteca Fages de Climent de Figueres mostrarà a partir de la setmana que ve una exposició de petit format provinent del fons de col·lecció Lluís Benejam, centrada en obres literàries portades a la gran pantalla que han estat mereixedores d’algun premi Oscar. S’hi podran veure els llibres que han donat origen als films i programes de mà i guies publicitàries de les pel·lícules.

Donat el contingut de la mostra, la Biblioteca ha volgut que aquesta tingués lloc en dates properes a la celebració de la cerimònia d’entrega dels Premis Oscar de l’Acadèmia de Hollywood, que enguany tindrà lloc el 26 de febrer. Com a activitat complementaria el divendres 3 de març a les 19.30 h, el periodista i crític de cinema Jaume Figueras serà a la biblioteca per parlar de cinema i dels premis Oscar amb una xerrada que portarà per títol: “Hi ha vida més enllà dels Oscar?”.

Així mateix la Biblioteca realitzarà un aparador que aplega una selecció de llibres i pel·lícules del seu fons relacionats amb la temàtica de l’exposició i que estaran disponibles per al préstec per a tots els usuaris i usuàries que hi estiguin interessats.

Literatura portada a la gran pantalla: pel·lícules amb Oscar
Col·lecció Lluís Benejam
Del 20 de febrer al 18 de març a la Biblioteca Fages de Climent de Figueres