La Font Lluminosa escenari de l'enganxada de cartells electorals a Figueres

La CUP s’ha desmarcat i ha penjat els seus cartells a l’abandonada Sala Edison
La gran majoria de partits polítics de Figueres han coincidit al fil de la mitjanit a la plaça Ernest Vila, coneguda popularment com la plaça de la Font Lluminosa, per a fer l’enganxada dels primers cartells.

Els primers en arribar-hi han estat els d’ERC-MES estrenant un cartell on es veu els membres de la candidatura saltant. El seu cap de llista Albert Testart ha explicat que el seu principal argument “és donar la veu a la ciutadania, tornar-li el poder als ciutadans en forma de consells de districte”. Testart ha afegit que el seu partit estarà content “si governem”.

L’actual alcaldessa Marta Felip de CiU, que poca estona abans havia presentat els eixos programàtics en un acte a La Cate, ha remarcat que l’atenció a les persones és el principal argument d’aquest programa “educació, formació, esports, atenció a la gent gran, política d’emergència social i el manteniment de la qualitat de vida a la ciutat”. Felip vol continuar amb la transformació que s’ha fet a la ciutat en els darrers vuit anys.