La Fundació Salut Empordà rep més de 40 currículums a TreballemGI

FSE_estand-figueres-2019

– És el primer cop que l’entitat participa en aquesta fira d’ocupació de l’Alt Empordà
– La Fundació havia presentat tres ofertes de feina i la xifra de candidats supera totes les expectatives

Figueres, divendres 29 de març de 2019.- La Fundació Salut Empordà (FSE) ha participat per primer cop a la Fira d’ocupació Alt Empordà. TreballemGI, que durant dos dies s’ha celebrat a l’Auditori Caputxins de Figueres. I la valoració de l’experiència és molt positiva, superant totes les expectatives. En un sol dia de participació, la jornada dedicada als col·lectius de joves de 16 a 29 anys, la FSE ha rebut més de 40 currículums per optar a les tres ofertes de feina que s’havien publicat: auxiliar d’infermeria, infermeria i auxiliar administratiu.

Vist el bon resultat, des del Departament de Recursos Humans de la Fundació s’està valorant l’opció de participar en la fira d’ocupació que se celebrarà a la tardor a Girona, la FormemGi. A més de la FSE, han participat en aquesta tercera edició de la fira altempordanesa una quarantena d’empreses, procedents de diferents sectors.

Fira d’Ocupació Alt Empordà
Aquesta fira està organitzada conjuntament pels Ajuntaments de Roses, Castelló d’Empúries, Vilafant, Figueres, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i el Servei d’Ocupació de Catalunya amb el suport de la Cambra de Comerç de Girona i el cofinançament del Fons Social de la Unió Europea, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. Aquesta edició és una versió ampliada de la Jornada d’Ocupació per a majors de 45 anys que s’havia organitzat durant els anys 2017 i 2018.