La Unió Esportiva Figueres renova la seva Junta Directiva

actual-composicio-junta-unio-sportiva-figueresLa darrera trobada de la Junta Directiva de la Unió Esportiva Figueres celebrada el passat dijous 17 de juliol va servir per anunciar la baixa com a directius d’Eduard Vinagre, Ramon Pujadas, Marc Maria Sanllehy, Núria Roqué i Miquel Lloveras. La propera setmana s’anunciarà la composició de la nova Junta amb les noves incorporacions.

El president del club, José Antonio Revilla, va agrair públicament l’esforç i dedicació dels directius que deixen els seus càrrecs i que han fet possible que la Unió pogués assolir els seus reptes socials, econòmics i esportius.

En la mateixa reunió també es va acordar mantenir sense modificacions els preus dels carnets de soci vigents en el curs passat -250€ la llotja; 150€, el soci protector; 100€, els adults; 70€ les dones i els jubilats; 35€ els joves menors de 18 anys; 12€, els menors de 10, i 35€ els simpatitzants, amb validesa per a 5 partits. En aquest sentit, el club posarà a la venda els nous abonaments de la campanya 2014/15 el proper dilluns 28 de juliol –es podran recollir a l’estadi entre les 17h i les 20h de dilluns a divendres.

Així mateix, també es va determinar que l’assemblea general ordinària que es duu a terme cada estiu enguany s’emplaça fins al mes de setembre, en una data encara per resoldre.