“Las Humoristas – Ensayo poco serio sobre mujeres y humor” de Icaria Editorial

low-cost
Aquest any el Festival Còmic celebra el seu 10è aniversari, i un any més llibres Low Cost, suma amb el festival. 
Aquesta vegada ens proposen una presentació de llibre ben atípica i divertida.
El dissabte 15 d’abril a les 19:00 h, en el saló de descans del Teatre Jardí, es presenta el llibre “Las Humoristas  Ensayo poco serio sobre mujeres y humor” de Icaria Editorial.
Més que una presentació a l’ús d’un llibre serà un espectacle còmic, i de la mà de l’autora Isabel Franc, amb la companyia de Josune Muñoz  i de Teresa Urroz farem un repàs a la història de l’humor amb accent femení.

Sabíeu que el gag més famós de la història (el pastís a la cara) va ser obra d’una dona? O que la primera autora de teatre de l’Europa Medieval fou una religiosa que escrivia obres còmiques? Que té l’humor femení que el fa tan perillós com per reprimir-lo? Aquests enigmes i molt més en desvetllarà l’autora Isabel Franc, altrament coneguda com a Lola Van guardia.
Isabel Franc és narradora, articulista, clownferenciant, professora i conductora de tallers d’escriptura humorística, en definitiva, una còmica de la ploma. 
Alguna de les seves obres les signa com a Lola Van Guardia.
Les seves obres es caracteritzen pel seu humor. 
Va quedar finalista del premi “La Sonrisa Vertical” amb la seva novel·la “Entre todas las mujeres”. Va crear el pseudónim Lola Van Guardia per publicar un sèrie de novel·les de caràcter lèsbic “Con pedigree”, “Plumas de doble filo” i “Cuentos y fábulas de Lola Van Guardia”.
Llibres Low Cost
Méndez Núñez, 8 – 17600 Figueres (Girona)
info@llibreslowcost.com
972 96 25 79