Les Fires de Figueres s'acomiaden amb sorprenents espectacles de carrer

figueres-2015-zeppelino

Cinc companyies han ofert humor, música i circ al Passeig Nou
Sorprenents andròmines i curiosos personatges s’han fet seu el passeig Nou de Figueres en la darrera tarda de les Fires i Festes de la Santa Creu.

Durant més de dues hores s’han ofert cinc espectacles de curta durada que s’han anat repetint despertant l’admiració de petits i grans.

La banda musical Factoria Circular ha interpretat una barreja de jazz-ètnic dins d’una gran roda de quatre metres de diàmetre que va fent el seu recorregut a cops de pedal. Els xanquers francesos Tac o Tac han fet salts impressionants per a conquerir l’espai. La companyia La Tal ha presentat “The incredible Box” un espectacle amb una caixa de sorpreses amb un home bala un xic poruc. Els “Cavalls de Menorca” de la companyia Tutatis han desfilat entre el públic rememorant la tradició de l’illa. Finalment, la Baldufa ha fet volar un gran “Zeppelin” demanant la col·laboració del públic per fer-ne la inauguració oficial.

Aquests espectacles han marcat la recta final de les Fires que també ha comptat amb el concert i el ball de Titanium. Durant el matí la diada castellera, la trobada de puntaires i la Fira del Llibre Vell han portat molts visitants a diferents espais de la ciutat. També hi ha hagut jornada de portes obertes al Castell de Sant Ferran i s’han pogut visitar les 18 creus de maig presentades a concurs.