L'escriptor Màrius Serra pronunciarà la conferència institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Figueres

Diada Nacional de Catalunya a Figueres

L’escriptor Màrius Serra serà l’encarregat de pronunciar la conferència institucional de la Diada Nacional de Catalunya a Figueres. L’autor de la novel·la “Plans de futur”, basada en la vida del figuerenc Ferran Sunyer i guardonada amb el premi Sant Jordi 2013, ha titulat la xerrada “Català a l’atac”

La conferència, que aquest any es trasllada al Cercle Sport Figuerenc per disposar de més aforament, es farà el 10 de setembre, a partir de dos quarts de vuit de la tarda.

Dins també dels actes institucionals per la Diada Nacional, Ajuntament i Òmnium Cultural de Figueres han organitzat un any més l’ofrena floral al monument als Drets dels Pobles, que es farà el mateix 11 de setembre, a les 10 hores, a la plaça Frederic Marès.

D’altra banda, i per setè any consecutiu, l’Ajuntament regalarà 1.000 senyeres perquè els figuerencs i figuerenques engalanin els balcons i finestres durant la Diada. Unes senyeres que es podran aconseguir de forma gratuïta els dies 5 i 6, a partir de les 11 h a la plaça de l’Ajuntament. La distribució anirà a càrrec de l’Associació de Voluntaris de la ciutat.

* Més informació sobre Màrius Serra a www.mariusserra.net

* Més informació sobre  l’Ajuntament de Figueres a  www.figueres.cat