L’Hospital reforça la senyalització dels espais on està prohibit fumar

prohibit-fumar-figueres-2019

-S’han col·locat cinc nous panells informatius a la porta principal del centre, al porxo de l’edifici est i en diverses zones interiors-
Amb l’objectiu de complir amb la normativa legal vigent que prohibeix el consum de tabac en tots els interiors i exteriors dels hospitals, la Fundació Salut Empordà ha reforçat la senyalització dels espais on no està permès de fumar. S’han col·locat cinc nous panells informatius a la porta principal de l’Hospital de Figueres, al porxo de l’edifici est i en diverses zones interiors.

Com a membre de la Xarxa Catalana d’Hospitals Sense Fum des de l’any 2004, l’Hospital de Figueres treballa per convertir-se en un recinte sanitari lliure de fum i esdevenir un entorn més sa i segur per a usuaris i treballadors. L’objectiu final és fer del centre sanitari una organització modèlica en el control del tabaquisme.

A més de la creació d’espais lliures de fum, l’Hospital ha iniciat programes de deshabituació tabàquica entre els professionals i, a mode de prova pilot, entre els usuaris d’hospitalització mèdica. I també ofereix formació en línia i presencial per donar les eines als professionals per tal d’incloure la deshabituació tabàquica dins la seva pràctica clínica habitual.

Setmana Sense Fum
Un any més, amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac que se celebra el 31 de maig, l’Hospital de Figueres i l’ABS de l’Escala s’adhereixen a la Setmana Sense Fum, que enguany arriba a la vintena edició. Tindrà lloc del 24 al 31 de maig.

L’objectiu de la iniciativa és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum.

Properament, s’informarà de les accions que es faran amb motiu de la Setmana Sense Fum.