L’infantil del CP Jonquerenc guanya l’eliminatòria i es classifica per disputar la Lliga Preferent

Infantil

Crònica de www.clubpatijonquerenc.cat

L’equip infantil del CP Jonquerenc ha guanyat aquest cap de setmana l’eliminatòria  a doble partit que disputava amb el CP Molins de Rei i s’ha classificat per disputar, a partir del gener, la Lliga Preferent.

El partit d’anada, dissabte, a Molins de Rei, va ser d’allò més intens, i es van veure molts de gols. Això no obstant, els jonquerencs es van mostrar força superiors i van acabar guanyant 4-7. Però el partit de tornada, diumenge, a la Jonquera, va ser força diferent. Els de Molins de Rei, que havien de remuntar l’eliminatòria, es van mostrar molt més forts; i els 40 minuts van ser una lluita constant per mantenir el marcador a favor. Això va fer que el partit fos molt intens, però els altempordanesos van acabar guanyant per la mínima (1-0), i es van endur l’eliminatòria.

Pel que fa a la resta d’equips, el benjamí es va imposar amb contundència a la pista del FD Cassanenc (5-12); el prebenjamí A va disputar un bon partit a la pista del SHUM de Maçanet de la Selva però només va poder empatar una part (3-1); el prebenjamí B va perdre el derbi a la pista de l’Hoquei Figueres (3-1), i l’iniciació va guanyar el derbi -també contra l’Hoquei Figueres- que es va disputar a la Jonquera (3-0).

El sènior femení havia de disputar la següent eliminatòria de la Copa de la Lliga contra el CH Vilassar de Primera Nacional Catalana, però les rivals no es van presentar.

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista