Lliurament dels premis AEMCAT

3-premis-ensenyament-musical-figueres-2017

A la 3a edició dels premis AEMCAT corresponents a l’any 2016, el jurat integrat pels membres de la junta de l’Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya, ha decidit premiar, en la categoria de:

“Projectes, experiències i activitats”, el projecte “CANTARELLA” de la ZEO de Roses. Aquest projecte consisteix en organitzar una cantata amb l’alumnat de 6è i 1r d’ESO de les escoles i instituts de la zona educativa de Roses. La justificació i els objectius es poden llegir al seu web: https://sites.google.com/a/xtec.cat/cantarella/inici
Dels diferents projectes presentats en aquesta edició, el jurat n’ha destacat aquest per la seva consolidació (ja n’han realitzat 6 edicions), el treball de cohesió social amb alumnat dels centres participants que viuen una realitat educativa i social ben diferenciada i el treball competencial mitjançant l’educació musical i el cant en particular.

En la categoria de:

“Trajectòries professionals” distingir al músic, compositor, intèrpret, pedagog i animador d’espectacles familiars i infantils NOÈ RIVAS I CABADO.
A banda dels seus 40 anys dedicats a l’animació infantil, el jurat no ha tingut cap dubte en homenatjar en Noè per la seva trajectòria com a MESTRE d’educació musical, sempre actiu i disposat a innovar en aquest terreny. A banda del que s’hi diu a la Viquipèdia (https://ca.wikipedia.org/wiki/No%C3%A8_Rivas_i_Cabado), en Noè és membre i col·laborador de l’AEMCAT des dels seus inicis i any rere any participa en les formacions que aquesta associació organitza, especialment a les escoles d’estiu, on esdevé un animador incansable durant les estones que no hi ha docència. (http://noerivas.com/)
L’acte de lliurament dels premis es celebrarà al Museu del Joguet de Catalunya a Figueres,
el diumenge 19 de febrer de 2017 a les 12h del migdia. (www.mjc.cat)

A l’acte es comptarà amb la presència dels membres del grup de treball Cantarella, autoritats locals i educatives de Roses i el Servei Educatiu de l’Alt Empordà, així com amb la presència d’en Noè Rivas. La glosa a la trajectòria d’en Noè Rivas anirà a càrrec de l’animador i pedagog musical Àngel Daban
(https://ca.wikipedia.org/wiki/%C3%80ngel_Daban)

Al final de l’acte hi haurà una interpretació musical a càrrec d’Ivó Jordà Àlvarez acompanyat per Pere-Pau Jiménez (http://www.auladesons.cat/les-aules/l-aula-de-sons-a-vilafranca/26-ivo-jorda) i acabarem amb un petit refrigeri amb cava i galetes de Figueres.

Acte de lliurament al Museu del Joguet de Catalunya a Figueres

dia: diumenge 19 de febrer de 2017 a les 12h del migdia.

Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya (AEMCAT)