Macrooperatiu contra el tràfic de droga a l’Alt Empordà

· Ja són més d’una trentena els detinguts en aquest operatiu amb la participació de 350 agents dels Mossos d’Esquadra i  50 de la unitat de Vigilància Duanera.

· Han fet una vintena d’entrades i registres en pisos, principalment, del barri de Sant Joan de Figueres i també a Llers, Sant Miquel de Fluvià, Vilafant, Avinyonet de Puigventós i Cabanes i Baix Empordà

Macrooperatiu contra el tràfic de droga a l’Alt Empordà, que ha començat des de primera hora d’aquest dimarts al matí. El dispositiu policial té com a epicentre el barri de Sant Joan de Figueres, però els Mossos d’Esquadra també estan fent registres a Vilafant, concretament en una casa de la plaça Major, a Llers, Sant Miquel de Fluvià, Platja d’Aro i a Avinyonet de Puigventós on la policia està escorcollant una casa allunyada del nucli urbà, on presumptament, hi viuen els responsables del clan.

El cap dels Mossos de l’Alt Empordà, Alfons Sánchez, ha declarat que es tractava d’un grup criminal molt ben organitzat i ja són més d’una trentena els detinguts. En aquest operatiu han participat 350 agents dels Mossos d’Esquadra i  50 de la unitat de Vigilància Duanera i  és el resultat d’una investigació de mesos per detenir un clan que es dedica suposadament a cultivar grans quantitats de marihuana.

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista