Marta Felip: “Amb la consciència ben tranquil·la”

eleccions-1-octubre-figueres-2017

-El jutjat que investiga l’alcaldessa de Figueres per desobediència arran de l’1-O la cita a declarar a mitjans setembre.
-Marta Felip assegura que hi anirà “amb la consciència ben tranquil·la” i que va complir “la voluntat del poble”

ACN Figueres .- El jutjat que investiga l’alcaldessa de Figueres, Marta Felip, per un delicte de desobediència en relació a l’1-O l’ha citada a declarar a mitjans setembre.

Segons recull la providència que se li ha fet arribar –i que ella mateixa ha penjat a xarxes- l’alcaldessa s’ha de presentar davant el Jutjat de Primera Instància i Instrucció 6 de la ciutat el proper 18 de setembre a les onze del matí.

En una piulada a Twitter, Felip ja ha avançat que hi anirà “amb la consciència ben tranquil·la”. “L’1 d’octubre del 2017 els alcaldes ens devíem i ens devem a la voluntat del poble”, hi afegeix.

Les diligències que es van obrir contra l’alcaldessa de Figueres surten d’un atestat instruït per la Guàrdia Civil; i per tant, a Marta Felip se l’investiga d’ofici. Precisament, ara fa poques setmanes, l’alcaldessa de Girona també va declarar per haver cedit locals electorals per l’1-O. En aquest cas, en el marc de la investigació oberta per la Fiscalia Superior de Catalunya.