Nadal en vinyetes és el darrer acte de l’any a Llibres Low Cost

NADAL-EN-VINYETES-2017

Després de tot un any amb més d’una seixantena de presentacions i de xerrades temàtiques relacionades amb el món de la literatura, llibres low cost, tanca una vegada més l’any amb una celebració nadalenca molt especial. Si en l’edició anterior el món dels contes de Nadal va ser l’eix de la xerrada nadalenca, en aquesta ocasió l’escriptora M.Mercè Cuartiella, utilitzarà el món del còmic per desitjar-nos unes molt bones festes.

El diumenge 17 a les 12:00 h del migdia a llibres low cost i sota el títol «Nadal en vinyetes» realitzarem tot plegats un viatge per algunes aventures nadalenques dels nostres herois de còmic preferits.

El Nadal ha estat un escenari singular per als herois de paper; amb mirades benintencionades festives, divertides, crítiques i fins i tot una mica esbojarrades, els dibuixants i guionistes de còmic sovint han creat històries ambientades en aquestes dates. No és estrany: el colorisme i la lluminària que les acompanya, però també les reunions, trobades, compromisos i bones intencions esdevenen un territori ideal perquè els protagonistes visquin aventures carregades d’humor, tendresa, afecte i, quan convé, una mica de carbó.

Nadal en vinyetes vol oferir un ampli recorregut per aquests Nadals de paper amb una xerrada fresca, divertida i amena.
En acabar brindarem pel Nadal amb un vi calent.

Dia: Diumenge 17 de desembre a les 12:00
Lloc: Llibres Low cost Figueres (Méndez Núñez, 8 – Figueres)
Hora: 12:00 h
Acte: Xerrada «Nadal en vinyetes»
A càrrec: M. Mercè Cuartiella.

CARTELL-NADAL-EN-VINYETES-2017