Nova convocatòria del Premi Emprenedors Alt Empordà

Premis-Emprenedors-2019

El Consell Comarcal de l’Alt Empordà, l’Ajuntament de Figueres, l’Associació d’Empresaris i Emprenedors de Girona (AEEG), el Setmanari de l’Alt Empordà i l’Associació Fòrum Imagina convoquen per onzè any consecutiu una nova edició dels Premis Emprenedors Alt Empordà, uns guardons que tenen com a objectiu promoure la iniciativa emprenedora a la comarca, a més de reconèixer l’aportació que les noves iniciatives empresarials fan com a eina de dinamització de l’activitat  socioeconòmica i de creació de llocs de treball.

Els Premis Emprenedors d’aquesta edició es divideixen en cinc categories:

– Premi Jove Empresari/a. Per a iniciatives promogudes per empresaris empordanesos menors de 42 anys que tinguin una trajectòria empresarial destacada.

– Premi Emprenedor/a. Per a projectes que suposin la creació d’una nova empresa de l’Alt Empordà més viable, innovadora i amb major potencial de creixement.

– Premi a la millor idea de negoci. Proposada per estudiants dels IES de la comarca, es premiaran les idees de negoci més creatives de l’alumnat d’ESO, Cicles Formatius i Batxillerat.

– Premi a la línia de negoci innovadora. Per a empresaris/es que hagin obert la línia de negoci més innovadora en els darrers tres anys.

– Premi a la Innovació Turística. Per empresaris/es que hagi estat capaç d’innovar en producte, servei o processos en el sector turisme.

El termini per presentar les candidatures finalitzarà el 25 d’abril. Els premis es lliuraran en un acte que es celebrarà a l’Auditori dels Caputxins de Figueres el dia 17 de maig de 2019.

Els models de sol·licitud i de memòria explicativa es podran obtenir a la web:
www.premisemprenedorsaltemporda.com