OPINIÓ: Em sento molt orgullosa de la feina feta

marina-ramio

Article d’opinió de Marina Ramió, regidora a l’Ajuntament de Boadella i Les Escaules

Oficialment ja sóc una regidora sense funcions a Boadella i Les Escaules, l’alcalde així ho ha decidit. Em mantinc en el govern però sense obligacions, ja que el senyor alcalde Frederic Minobis no em respon a la qüestió que li vaig plantejar.

Però avui el que vull es fer balanç d’aquests quasi dos anys com a regidora de Cultura i he de dir que em sento molt orgullosa de la feina feta, i que m’emporto grans amistats. Volia donar les gràcies a les entitats que tenim tant a Boadella com Les Escaules, sense les Entitats el pobles no tindrien vida. He fet una feina apassionant i que m’agradava i no he rebut ni un euro a canvi, ni mai l’he demanat, m’agrada estar al servei de les persones. I m’ho he passat molt bé organitzant activitats, tot i que més d’un cop m’he trobat que algú venia pel darrere i em desmuntava la feina feta. Quan et passa això una feina que feia amb molta il·lusió es transformava un malson. També m’agradava escriure articles d’opinió per la web del ajuntament, el senyor alcalde va decidir aplicar-hi censura i no deixar publicar res si ell abans no ho llegia…

Després se’m va intentar colar un ple extraordinari urgent que amagava una apujada d’impostos, que el final es va aprovar, tot i que jo hi vaig votar contra. Jo no puc mantenir-me en unes funcions que no m’omplen i en la qual només m’hi trobo entrebancs injustificables.

Són un cúmul de circumstàncies les que m’han portat a aquest desànim…Per això ara puc dir que sense funcions però mantenint l’acta podré exercir el cent per cent les meves funcions de vetllar per la transparència de la meva corporació i poder preguntar tots aquells temes que puguin crear “dubtes” als veïns i veïnes de Boadella i Les Escaules. Valoro positivament la meva feina feta i ara des de la barrera, espero seguir fent-ne més i millor

Per acabar volia donar especial gràcies en Joan Casellas, la Teresa Ramírez, de la Muga Caula, per tot el que m’han ensenyat. Joan i Teresa no portaré Cultura però seguiré donant-vos un cop de mà amb tot, sou molt grans, gràcies per tot.

Marina Ramió