Poemestiu, el festival més empordanès

El Poemestiu, el festival més empordanès que marida poesia amb altres arts, arriba a la seva novena edició, que començarà el 19 de juliol a Figueres i acabarà el 9 d’agost al celler La Vinyeta de Mollet de Peralada. Enguany, el Poemestiu comptarà amb 20 poetes, dos cantants (Jules i Joan Artigas) i cinc músics (Liv Hallum, Ivan Garriga, Fedor Veselov, Sergi Sirvent i Anna Godoy). L’art convidat serà l’escultura, de la mà de l’aragonès José Luis Ansón.

Una nova empenta a Figueres
Una de les grans novetats d’enguany és el recital de Figueres, que pren una nova embranzida amb un cartell de luxe i amb la col·laboració d’Òmnium. El recital de la capital empordandesa, que tindrà lloc el divendres 19 de juliol a les 8 del vespre al claustre de l’IES Muntaner, comptarà amb la presència dels poetes Carles Duarte, Rosa Font i Jaume Busquet, acompanyats per l’arpa de l’Anna Godoy.

El festival passarà per Darnius, Navata, Figueres i el celler La Vinyeta, en sis recitals que tindran lloc al vespre i que seran gratuïts, a excepció dels sopars al celler.poemestiu19-general