Presentació de la donació del joc “El Misteri del Quadre”

el-misteri-del-quadre-figueres-2018

El proper dissabte dia 16 de juny, a les 11.30 h, es presenta a la Sala Brossa-Frègoli del Museu del Joguet de Catalunya la donació del joc “El misteri del quadre”, que passarà a formar part dels fons del Museu.

Aquest joc va ser realitzat durant el curs 2016-2017 pels alumnes del curs de 5è A de l’escola Salvador Dalí de Figueres i va merèixer el tercer premi del 3r Concurs Tísner de Creació de Jocs en Català 2017.

Aquest concurs el convoca des del curs 2014-2015 la Plataforma per la Llengua i té com a objectiu que alumnes, mestres i escoles descobreixin la faceta lúdica i creativa de la llengua catalana creant el seu propi joc.

El misteri del quadre consisteix a recuperar un quadre de Salvador Dalí que s’ha perdut per algun punt de Catalunya i retornar-lo al museu. El joc va ser desenvolupat per Omaima Aouragh,  Jairo Cacho,  Axel Caler,  Fernando Canaca,  Iker Castaño,  Clàudia Coderch,  Naira Cuéllar,  Iona De La Torre,  Nora El Ghazouani,  Elias El Hannach,  Ian García,  Alexandra González,  Ingrid Hernández,  Nahuel Huart,  Iván Marin,  Marta Peña,  Aleix Pinto,  David Ramos,  Pol Rengel,  Robert Ruiz,  Nerea Ruiz,  Imrane Saddik,  Queralt Vidal,  Adrián Vivo,  Ismail Zailachi i coordinat per la professora Montserrat Alvarez Ortega.

FUNDACIÓ MUSEU DEL JOGUET DE CATALUNYA / Figueres
carrer Sant Pere, 1; 17600 FIGUERES │ 972 504 585 │ info@mjc.cat │ www.mjc.cat