Presentació de la novela negra “Els àngels em miren” de Marc Pastor

Figueres-2019-Marc-Pastor-

El proper dissabte 30 de març, a les 19h, a Llibres Low Cost es presenta el nou llibre de Marc Pastor “Els àngels em miren” (editat per Amsterdam). Presentat per l’escriptor local Jordi Casals i l’autor.

Marc PastØr torna a la novel·la negra amb “Els àngels em miren”, protagonitzada pel caporal Abraham Corvo, té lloc en un moment polític convuls i ens mostra com els Mossos d’Esquadra duen a terme un complicat cas.

Dues noies joves sense aparent connexió són localitzades mortes en el que sembla un assassinat ritual: capiculades, amb la llengua arrencada i amb idèntic tatuatge a l’esquena. Unes ales petites al clatell. Els Mossos d’Esquadra, exhaustos enmig d’una situació política convulsa, engegaran una complicada investigació. Els pocs sospitosos que aconsegueixen identificar són també víctimes d’unes ànsies de revenja que semblen no tenir aturador.

Marc Pastor torna a la novel·la negra amb una obra urbana, elèctrica i addictiva que trenca cànons i que ens presenta un protagonista poderós: el caporal Abraham Corvo. Mulat d’ascendència guineana, és perspicaç i intuïtiu i reuneix totes les qualitats que s’atribueixen a un bon detectiu… i alguna altra arma secreta: dins seu batega una pulsió obscura, una consciència antiga capaç de mirar directament als ulls del mal. La millor novel·la d’un dels grans escriptors de la narrativa catalana actual.

Marc Pastør (Barcelona, 1977) és criminòleg i crononauta amateur. Va combatre els nazis a Montecristo i va traçar el perfil criminal de la Vampira de Barcelona a La mala dona (Ara Mini, 2017), distingida amb el premi de novel·la negra Crims de Tinta. Amb L’any de la plaga (Amsterdam, 2017) va alertar sobre una imminent invasió d’ultracossos (novel·la adaptada al cinema i estrenada al Festival de Sitges). A Bioko (Amsterdam, 2013) va encreuar la novel·la colonial amb els viatges en el temps i amb Farishta (Amsterdam, 2017) es va endinsar en un misteriós complex a la Polinèsia Francesa. Ha publicat relats en diverses antologies, i, tot i que es poden llegir per separat, les seves ficcions es complementen i conformen el Corvovers, univers propi i únic. La seva obra ha estat traduïda a una dotzena d’idiomes, entre els quals hi ha l’anglès, l’alemany, japonès, el coreà, el turc, el txec o l’hongarès. Treballa a la policia científica dels Mossos d’Esquadra.els_angels_em_miren_figueres-2019

Dia: Dissabte 30 de març
Lloc: Llibres Low Cost – Méndez Núñez, 8 – Figueres
Hora: 19h
Acte: Presentació del llibre “Els àngels em miren”
Autor: Marc PastØr
Edita: Amsterdam Llibres
Presenta l’acte: jordi Casals
Organitza: Llibres Low Cost i Ara Llibres