Presentació del llibre ‘M’endevines fent un tomb?’, de Joan Antoja i Anna M. Matas, a Figueres

llibre_antoja

Dissabte 10 de desembre, a partir de les 12.00h, es presenta a la llibreria Bookman de Figueres el llibre “M’endevines fent un tomb?” de Joan Antoja i Anna M. Matas.

Després de quatre llargs anys de silenci torna la mona Ramona amb un nou recull d’endevinalles. L’editorial Barcanova donava per tancada la col·lecció però, el fet que, vuit anys després de la sortida del primer títol, segueix tenint molt d’èxit l’ha fet decidir a publicar aquest nou volum. Aquest és el cinquè títol de la col·lecció. Dels darrers quatre se n’han venut, entre tots, més de 35.000 exemplars, un fet no massa habitual tractant-se d’un llibre infantil i en català.

Com sempre, les endevinalles es disposen en quatre blocs: Endevinalles al zoo, al mercat, al mar i a la ciutat. Van acompanyades de noves i divertides pistes que ajudaran als més petits a trobar els objectes i els personatges que s’amaguen darrera les endevinalles, amb l’objectiu que l’infant aprengui vocabulari, frases fetes, refranys i estimuli la memòria i el raonament, tot potenciant la lectura.

La presentació, on seran presents els autors, anirà a càrrec del bibliotecari i expert en literatura infantil i juvenil Albert Carol. Es farà a partir de les 12.00h. i està previst fer-hi jocs, endevinalles i alguna sorpresa.

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista