Presentació del llibre “Pau Riba en 20 cançons” a la Galeria Lola Ventós

lola-ventos-figueres-2019

El proper dissabte 09/03/19 a les 19:00h a la Galeria d’art Lola Ventòs, i amb l’escriptor Jordi Casals com a presentador de l’acte, es presenta el llibre “Pau Riba en 20 cançons” un singular resum de la discografia de Pau Riba, amb un selecte recull de 20 cançons escollides per músics, poetes i amics de Pau Riba.

Ramon Moreno, l’autor del llibre, a partir de converses llargues i pausades amb el cantautor, dibuixa la trajectòria vital i poètica d’aquest personatge polièdric, que es va iniciar com a cantant de folk i que, més endavant, va fer un pas més contundent cap a la música rock i va crear nous espais de progressisme underground.

Pau Riba va ser una rock star i una icona més enllà de casa nostra, però mai no ha deixat de ser un personatge especial, inquiet i convençut de la seva genialitat, epicentre del seu propi món creatiu. Les seves composicions es mouen entre la revolta contra el sistema establert i la bellesa dels sentiments. A la manera del seu admirat Bob Dylan, lletra i música són indissociables.

Hi ha molts Pau Riba, els quals es reflecteixen en aquest llibre: el dissenyador de portades de disc, el poeta, el cantautor, el roquer, l’escriptor, el periodista, l’actor, el creador i agitador cultural… Incisiu i provocador, inconformista i potser insatisfet, ha conduït el seu destí al marge de modes i opinions predeterminades, tal vegada, precisament, abamb la voluntat de crear ell tendència esdevenir un referent.

Galeria Lola Ventós,
Calçada Monjos, 26, 17600 Figueres, Girona

Llibres Low Cost
Méndez Núñez, 8 – 17600 Figueres (Girona)
info@llibreslowcost.com
972 96 25 79
fb.com/LlibresLowCost