Presentació del llibre “Sara i els silencis” de Maria Escalas

Maria_Escalas

El proper divendres 1 de març a les 20:00 h en l’auditori Narcís Monturiol del Cercle Esport Figuerenc, es presentarà el llibre “Sara i els silencis” de l’autora Maria Escalas.

Maria_Escalas-2-figueres-2019Una proposta de les Joventuts Musicals de Figueres que compta amb la complicitat del grup Iris i de llibres Low Cost.

L’autora, Maria Escalas és músic professional, i mestra de música en una escola de secundaria de Mataró. L’acte estarà presentat per Miquel Alsina Tarrès, també professor de música i amenitzat musicalment per la pianista Lisa Challans.

A “Sara i els silencis” precisament el nus d’aquesta història és la que relaciona ambdues entitats organitzatives d’aquest acte ( Joventuts musicals, i el Grup Iris ) doncs tant la música com la malaltia juguen un paper important a la trama, on la música ho inunda tot. És la sensualitat de la dona que s’alça i resisteix. És la passió que batega sota les cuirasses. És la melodia sanadora. És la fraternitat a la sala d’espera d’un hospital. I és l’atzar dels llaços familiars.

Llibres Low Cost
Méndez Núñez, 8 – 17600 Figueres (Girona)
info@llibreslowcost.com
972 96 25 79
fb.com/LlibresLowCost