Presentació Fires i Festes de la Santa Creu 2013

presentacio-fires-2013-001FIRES I FESTES DE LA SANTA CREU

Del 30 d’abril al 5 de maig 2013

Benvolguts, benvolgudes,

Som a finals d’abril i arriben les Fires, tan esperades per tots els figuerencs i figuerenques. Ha començat la primavera i els freds de l’hivern, que es resistien a marxar, han desistit finalment i han deixat pas a temperatures més suaus que ens conviden a sortir al carrer, a passejar i a passar l’estona xerrant amb els amics tot fent un vermut a qualsevol terrassa. Sempre he pensat que les Fires al maig són un privilegi, perquè el temps acompanya, malgrat l’amenaça de pluja, i l’aire ve carregat de promeses. Les d’enguany són les meves primeres Fires com a alcaldessa de Figueres i les espero, com ho he fet sempre, amb la il·lusió i l’optimisme que es mereixen.

Com sempre per Fires, aquest any hi ha un munt d’activitats a punt: exposicions, jocs per als més petits, balls, plantades de gegants, concerts… L’Ajuntament, sumant esforços amb entitats i associacions, a les quals agraïm el temps i les energies que dediquen a la preparació d’aquests dies, ha programat tot un seguit d’actes de tota mena: lúdics, esportius, culturals o musicals, entre d’altres, que ens permetran gaudir, en companyia d’amics i família, d’un ventall d’opcions atractives que no poden faltar a les nostres Fires i Festes de la Santa Creu.

Aquesta setmana ens convé aparcar les cabòries i els maldecaps quotidians, gaudir de la festa i de la il·lusió d’unes jornades tan esperades per tothom i que marquen el nostre calendari com a figuerencs. Deixem-nos seduir per l’alegria que ens aporta aquesta festa tan nostra, que ens dóna ocasió d’aturar el nostre dia a dia i concedir-nos un temps per al lleure, per dinar amb la família i retrobar-nos amb antics companys, per sortir a ballar com potser fa temps que no fem i per riure amb els amics, com hauríem de fer cada dia. Concedim-nos un petit espai de diversió aquests dies de Santa Creu, que ens ompliran d’energia i optimisme i ens permetran encarar amb noves forces aquests temps en què necessitem mantenir l’entusiasme.

Bones Fires a tothom!
Marta Felip i Torres
Alcaldessa de Figueres
[my_calendar category=”2″  format=”list” showkey=”yes” shownav=”yes” toggle=”yes”]

Parc d’atraccions Recinte Firal:

El parc d’atraccions, instal·lat al recinte firal, serà obert del 26 d’abril al 5 de maig. El divendres 26 d’abril el parc d’atraccions fa una jornada de preus reduïts a 1 euro l’atracció.

Tots els balls i concerts de la plaça del Sol són d’entrada gratuïta.

Consulteu els preus de les entrades de les activitats del Teatre Municipal el Jardí, la sala La Cate i de les justes del rei Jaume de la Rambla.

L’Ajuntament de Figueres es reserva el dret de cancel·lar i/o fer els canvis necessaris sense avís previ per al bon funcionament de les activitats i els espectacles que inclou aquest programa, així com els imputats a raons alienes.

 


http://www.tramuntanatv.com
http://www.figueres.cat