Primera edició del showroom de producte agroalimentari de l’Empordà dedicat a professionals de la restauració

showroom-figueres-2019

Ha estat un esdeveniment especialitzat destinat exclusivament a professionals del sector de la restauració i han assistit una cinquantena de professionals de la restauració
Dilluns passat, la Casa Empordà de Figueres va acollir la primera edició del Showroom de producte agroalimentari Empordà amb una vintena de cellers de la DO Empordà i diversos productors de la comarca han presentat els seus productes artesanals, de qualitat i de proximitat en aquesta jornada dedicada exclusivament a professionals de la restauració. S’ha exposat vi de la DO Empordà, oli de la DOP Empordà, productes amb la marca de garantia Empordà i altres productes amb el segell Girona excel·lent.

Ha estat un esdeveniment especialitzat destinat exclusivament a professionals del sector de la restauració i han assistit una cinquantena de professionals de la restauració entre representants de restaurants de Figueres i de la resta de la comarca i professionals del món de la indústria agroalimentària.

Aquest esdeveniment s’ha organitzat des de l’Àrea de PromocióEconòmica i forma part del pla de treball del Programa d’agents d’ocupació i desenvolupament local “Dinamització del Sector Agroalimentari” 2018-2019.

Ha estat una iniciativa pionera en el territori i ha permès que s’originin nous contactes professionals entre productors i professionals de la restauració.