Programació de La Cate del 19 al 25 de febrer

la-cate-espai-cultural-figueres
Programació de La Cate del 19 al 25 de febrer

Teatre
NOVECENTO
D’Alessandro Baricco
Divendres 20 de FEBRER – 21 h
Sala del Teatre
PREU:10 €
Novecento és el millor pianista que mai hagi tocat sobre l’oceà. Diuen que quan toca el piano, en fa sortir una música meravellosa que mai ningú no havia escoltat abans. Va ser trobat a bord d’un vaixell quan era un nadó i, de fet, mai no ha posat els peus en terra ferma. Mai. I ningú en sap la raó. Aquesta és la història de Novecento, una història inusual explicada pel seu amic, el trompetista de l’orquestra del transatlàntic. “No estàs realment fotut mentre tinguis una bona història i algú a qui explicar-la”, diu Novecento. I la seva història potser és la millor que es pot explicar.

Concert
HABITACIONS, DE ROBERT MOLINA
Cicle de Cinema Clàssic
Dissabte 21 de FEBRER – 21 h
Sala del Teatre
Entrada gratuïta

El tercer disc de Robert Molina s’ha enregistrat als estudis Vigatà Studios de Breda de mans de Pere Vigatà. És un disc que beu de diferents estils com ara la música folk, el country i el funk, sense deixar de banda la vessant més pop-rock que sempre té presència en les composicions del cantant. Compta amb la col·laboració de músics de diferents àmbits i estils com Carles Serras (Sr.Mit, Net flanders), Angel Arias (The Cat Express Band), Raul Marc Portell (The Blacktones), Enric Fluvià (The Pepper Pots), Raúl Z. Méndez (Samitier),Joan Berenguer, Maia Kanaan (The Blacktones), Sergi Burgas (The Blacktones), Montse Ferrermoner (Les anxovetes) i Anna Ribera Podeu escoltar altres treballs al lloc web: www.robertmolina.es

Conferència
FOTOGRAFIA DE CIRC, Manel Sala ‘Ulls’
Diafragma Figueres
Dissabte 21 de FEBRER – 20.15 h
Sala d’Actes
Entrada gratuïta

Concert
AVUI ÉS UN BON DIA!, Singfònics Grup Vocal
Espai A
Diumenge 22 de FEBRER – 18 h
Sala del Teatre
PREU: 10 €. Socis de La Cate, 8 €
DURADA: 90 minuts
Participants Oh Happy Day!

Un dels trets identificatius de Singfònics, com a grup vocal i com a grup humà, ha estat sempre la voluntat de contagiar al públic l’energia positiva de la música, el nostre mitjà d’expressió, que vivim també com a aliment i medicina curativa. Avui és un bon dia! explica una història quotidiana que parla de motivació, de respecte, d’amor, d’empatia, d’amistat i, sobretot, d’aprendre a valorar els petits detalls del dia a dia.

L’espectacle posa en valor els missatges positius de grans temes del pop internacional, de Michael Jackson a Bon Jovi, i compta amb la col·laboració de l’actor Quim Casas que ha seguit la trajectòria de Singfònics des dels seus inicis.