Programació dels centres cívics de Figueres

centres_civics

L’Ajuntament de Figueres ha programat més de 80 activitats als Centres Cívics Municipals fins al juny, entre cursos, tallers, espectacles i exposicions

Una de les novetats principals respecte la temporada anterior és que els alumnes inscrits en activitats de continuïtat poden renovar la matrícula online el 16 i el 17 de gener, just abans de l’inici del període d’inscripcions general, que començarà el 19 de gener a les 9 del matí, i finalitzarà el 31 de gener. La programació del primer semestre de 2017, amb activitats dirigides a tot tipus de públics, presenta noves propostes com ara classes de Pilates Fit Aeri, gimnàstica per a mares amb nadons, creació de joies d’argila polimèric, elaboració de cosmètica natural, o escacs per a nens. També destaca la xerrada ‘La influència de la salut hormonal a les nostres emocions’, a càrrec del reconegut fisioterapeuta, divulgador científic i expert en psiconeuroimmunologia Xevi Verdaguer, que tindrà lloc el 28 de març a les 19 h al centre cívic Joaquim Xirau.

Pel que fa a les activitats que es programen anualment, es proposen cursos, tallers i monogràfics dedicats a diferents àmbits com ara la dansa, gimnàstica, arts plàstiques i visuals, idiomes, habilitats i recursos, gastronomia, activitats específiques per a infants, joves o majors de 50 anys, exposicions, així com programes socials i de suport a entitats. Les renovacions online de les activitats de continuïtat es podran fer el 16 i el 17 de gener a partir de les nou del matí, i de manera presencial a cada centre cívic, de nou a una del matí, i de tres a dos quarts de vuit del vespre. La matrícula online general s’iniciarà el 19 de gener, a les nou del matí, i també es podrà fer de manera presencial a cada centre cívic, de nou a una del matí, i de tres a dos quarts de vuit del vespre.

Podeu consultar tot el programa en el següent enllaç: http://ca.figueres.cat/upload/element/programa-1s17.pdf

 

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista