Roser Martínez recull el X Premi D’Estil en un acte lluït i multitudinari

destil-2019-2

-Prop de 400 persones van assistir a la gala de lliurament organitzada per la revista D’estil-
-La dissenyadora es va mostrar molt emocionada i satisfeta de rebre el guardó-

Figueres, 19 de juliol de 2019. Roser Martínez, dissenyadora creativa de joies i emprenedora, va rebre, el passat dijous 18 al vespre, el X Premi D’estil als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. L’acte, organitzat per la revista D’estil i l’agència Oh! Comunicació, que n’és l’editora, va comptar amb una presència multitudinària: prop de 400 persones es van reunir als jardins del Consell Comarcal per celebrar aquesta festa de caire anual que cada cop té més adeptes i s’està convertint en un dels imprescindibles dels estius empordanesos.

destil-2019-3Com és habitual, la nit es va encetar amb una copa de benvinguda. Tot seguit, un breu parlament de la directora de la revista D’estil, Mar Casas, va donar pas al lliurament del premi a Martínez, qui despunta en el sector de la joieria per la seva empenta i creativitat, amb dissenys diferents i únics que tenen un relat de fons. De fet, ja ha rebut més d’un premi, i peces seves s’han exposat a tot el món (París, Bucarest, Niça, Roma…), a més de veure’s en grans aparadors de la moda, com el 080 Barcelona Fashion Market, o en desfilades a Madrid i Miami.

Roser Martínez es va mostrar molt il·lusionada, emocionada i satisfeta de rebre el guardó. També va agrair totes les mostres de suport que ha rebut fins ara.

Tot seguit, es va servir un refrigeri per a tots els assistents, amb vi del celler Pere Guardiola (de Capmany), de la mà de restauradors de primer ordre: la food truck i càtering del Grup Samuga (de la Vall de la Muga), el restaurant Amiel & Molins (de Pont de Molins) i El Graner (de Figueres-Vilafant). La vetllada va ser amenitzada per la música de Radio Cassette Night, habituals de les nits altempordaneses.

Entre les moltes persones que es van citar al Consell Comarcal, s’hi podien comptar familiars i amics, lectors de la revista, autoritats locals i comarcals, representants d’institucions i personalitats relacionades amb el món de la cultura i el comerç, no només de l’Alt Empordà, sinó d’arreu de les comarques de Girona.

L’acte va servir per celebrar una desena edició del lliurament del Premi D’estil molt lluïda, i és que la revista D’estil passa per un moment dolç: d’una banda, ja ha arribat al número 50, corresponent a aquest estiu; i, de l’altra, el passat mes de juny va rebre el premi com a Millor Portada de Revista de Catalunya de la mà de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).destil-2019-1

Pel que fa al Premi D’estil
L’essència del guardó, després de deu entregues, segueix invariable, sorgint del suport de la revista D’estil cap a perfils determinats que engeguen projectes amb il·lusió i entusiasme i que, gràcies a l’esforç, la constància i la tenacitat, s’obren camí en el seu sector de manera destacada.

La revista D’estil aprofita cada any la celebració del seu aniversari per organitzar, en un espai emblemàtic de la geografia altempordanesa (bressol de la publicació), un còctel obert a col·laboradors, clients, amics, entitats i autoritats diverses, i en el qual participen rostres que han aparegut a la revista en el darrer any. En aquest marc festiu, es lliura el Premi D’estil a un perfil seleccionat d’entre els entrevistats a la secció “Retrats d’emprenedors”, que recull històries de joves emprenedors que despunten en el seu sector professional.

El I Premi D’estil, lliurat l’any 2009 a la terrassa del Museu del Joguet de Catalunya, va ser per al cantant bisbalenc Miquel Abras, i, en la seva segona edició, celebrada a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, el guardó va anar a parar a mans de la sommelier Meritxell Falgueras, tot fent doblet amb el xef Raül Balam. El 2011, l’actriu i poetessa Estel Solé es va endur el trofeu en un acte celebrat al Teatre Municipal El Jardí, de Figueres, i, en la quarta edició, el premiat va ser Neil Harbisson, el primer cyborg del món reconegut per un govern. Els següents Premis D’estil, lliurats a la Casa Empordà, van ser per a Txarango i Anna Vives, respectivament. El 2015, Angie Rosales, fundadora del’ONG Pallapupas, recollí la “D” de D’estil a l’Auditori dels Caputxins; i el vuitè i novè premis van ser lliurats a la cantant Paula Valls i al president de Kreamics, Jan Millastre, el 2017 i 2018, respectivament.

Pel que fa a la revista D’estil
D’estil és un producte de l’empresa altempordanesa d’imatge i comunicació Oh! Comunicació, fundada el gener de 2008. Es tracta d’una revista trimestral, nascuda a l’octubre del mateix any, que està basada en tendències i petits grans plaers, i inclou una gran varietat de temes al seu interior (retrats d’emprenedors, records de personalitats del nostre país, racons, espais de luxe, museus peculiars, dietètica i nutrició, gastronomia, enologia, moda, protocol i saber estar, tecnologia, decoració, novetats, ecologia, solidaritat, art, cultura…). Són 84 pàgines destinades a les dones i els homes d’avui que representen la materialització d’un projecte on conflueixen el gust pel disseny, la imatge i el periodisme decoratiu. L’objectiu final de D’estil és transmetre un estil de vida definit, amb interès per la qualitat, pel país, per les persones, per la cultura i, en definitiva, per la bellesa en majúscules.

En aquests moments, D’estil està distribuint 3.000 exemplars per diversos punts exclusius ubicats al llarg de les comarques gironines: hotels de quatre i cinc estrelles, restaurants d’estrella Michelin, camps de golf, balnearis i centres de benestar i salut, reconeguts punts artístics i culturals… També es pot adquirir via subscripció a través del seu portal web, www.destil.cat.

La revista D’estil forma part de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).