Roser Segura exposa a l’agència Onna Viatges de Figueres

IMG_3543

Col·laboració entre la pintora Roser Segura i l’agència de viatges Onna Viatges per exhibir obra pictòrica de l’artista al vestíbul de la coneguda agència figuerenca
Aquest mes d’abril ha començat una col·laboració entre l’agència Onna Viatges i la pintora figuerenca Roser Segura que consistirà a exhibir obra de la pintora al vestíbul de l’empresa fins a finals del mes de maig.

Les obres que es presenten constitueixen una petita mostra dels últims treballs de l’artista. «Els quadres que porto a Onna Viatges són olis sobre tela que mostren abstraccions geomètriques amb el protagonisme reservat als colors i les formes.

Quant als colors, són plans amb contrastos forts», explica Segura. Des d’Onna Viatges, la seva gerent, Neus Fulladosa, afegeix que «aquesta és la primera d’una sèrie de col·laboracions amb artistes empordanesos.

D’un cantó, estem satisfetes de donar veu als artistes del nostre entorn i de l’altre, creiem que el nostre públic agrairà poder gaudir d’una mostra d’art als nostres locals».

Les pintures de Roser Segura es podran veure fins a finals de maig. L’entrada és lliure i oberta a tothom.IMG_3526