Roses programa un vintena de concerts el Dia de la Música

Musica_roses

Dissabte 18 de juny arriba a Roses una nova edició del Dia de la Música, amb la Fira del Disc i una vintena de concerts ompliran la rambla Riera Ginjolers, la plaça de les Botxes i la plaça de l’Església. Totes les activitats són gratuïtes.

La festa començarà a partir de les 10 del matí amb la Fira del Disc, on es podran trobar diferents parades de compra i venda de disc nou i de segona mà. Aquesta es desplaçarà aquest any fins a la Riera Ginjolers, que també acollirà l’escenari principal del Dia de la Música. Els concerts, que començaran a la tarda, es faran en tres escenaris distribuïts a la riera Ginjolers, a la plaça de l’Església i a la plaça de les Botxes.

A l’escenari de la plaça de les Botxes, a partir de les 17 h, tocaran la banda de Salt Dinero Negro i el grup de Sant Celoni The Reapers que, amb el seu rock progressiu han aconseguit diferents premis i reconeixements i faran gaudir als fans de King Crimson, Pink Floyd o The Mars Volta, entre d’altres. Continuaran les bandes locals Cava Brut, Roadhouse i Loco&The Chili Band. L’escenari de la plaça de l’Església estarà destinat a la música en format més íntim i acústic. Els concerts començaran a les 16.45 h amb el grup rosinc d’havaneres Els Pescadors de Roses, per tot seguit continuar amb les actuacions de la banda de fusió musical De Calabass, Olvido París i els cantautors rosincs Josep Sala, David Subirà, Cardona de Amores i Terry Patrick Ryan, que presentarà el seu segon disc  “Eyes in the eerie”.

L’escenari de la Riera Ginjolers concentrarà gran part de les actuacions amb un to més rocker. Els concerts començaran a les 16.30 h amb el grup figuerenc de rumba De Lao a Lao. A continuació actuaran els rosincs A Kontrapelo, per continuar amb Guillem Camós, guanyador del 1r Duel de Guitarres celebrat per la Festa Major de Roses 2014, que presentarà el seu primer disc en solitari. Des de l’Escala Dalton X ens aproparan al Far West amb la seva música amb un marcat to country i sureny per continuar amb els gironins Timeless, que faran amb la seves versions un repàs a les millors cançons de la historia del rock.

 

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista