S’activa la zona blava, a Roses

zonablava_Roses

Les àrees blaves implantades són les corresponents a un tram de l’avinguda de Rhode, Jaume I, plaça Frederic Rahola i part de l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat, i l’aparcament del mercat municipal . El servei tarifat es va iniciar el passat dia 1 de maig i  es mantindrà fins al 30 de setembre. El preu es manté en 1 euro/hora.

Roses ha iniciat aquesta setmana el període d’estacionament tarifat amb zona blava a tres espais de la població, després de set mesos d’aparcament gratuït a la totalitat de carrers, avingudes i aparcaments municipals. El municipi compta al llarg de l’any amb prop de 5.000 places d’aparcament gratuït. Amb l’inici  l’inici de la temporada turística, 300 d’aquestes places -menys del 10%- passen a ser tarifades, juntament amb les 200 places de l’aparcament del Pot Esportiu Municipal, que és de pagament entre l’1 de juny i el 30 de setembre. Les àrees blaves implantades són les corresponents a un tram de l’avinguda de Rhode (zona 1), Jaume I, plaça Frederic Rahola i part de l’avinguda de la Mare de Déu de Montserrat (zona 2), i l’aparcament del mercat municipal (zona 3). El servei tarifat es va iniciar el passat dia 1 de maig i  es mantindrà fins al 30 de setembre. El preu es manté en 1euro/hora.

Es manté també la gratuïtat d’estacionament durant els migdies de 13.30 h a 16.00 h a la zona blava 2, mentre que els diumenges i festius és d’estacionament lliure durant tot el dia. Per la seva banda, la zona 3 és gratuïta als migdies de 13.30 a 16 h, en aquest cas de dilluns a diumenge. La zona 1 té l’horari tarifat habitual, és a dir, de dilluns a diumenge de 10 a 20 h. A més, s’ofereix als comerciants targes amb descompte perquè puguin gratificar els seus clients. Els propietaris de vehicles donats d’alta Roses i al corrent de pagament de l’impost de circulació, disposen d’una hora d’estacionament gratuït diària en el pàrquing de Ports de la Generalitat, al front de mar, gratuïtat que fora de la temporada d’estiu s’amplia a 3 hores durant el dia i la totalitat de la nit.

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista