SALVADOR MACIP: "ARRIBAREM MAI A CURAR EL CÀNCER?"

SALVADOR-MACIP-ARRIBAREM-MAI-A-CURAR-EL-CANCER13 de Novembre de 2014, a les 19:30 h., al Casino Sport. Conferència “ARRIBAREM MAI A CURAR EL CÀNCER?” A càrrec de SALVADOR MACIP, metge i investigador en recerca oncològica.

SALVADOR MACIP Va estudiar Medicina a la Universitat de Barcelona (1988-1994) on també es va doctorar en Genètica Molecular i Fisiologia Humana (1998). Entre finals del 1998 i principis del 2008 va treballar a l’Hospital Mount Sinai de Nova York fent recerca oncològica. Des del 2008 continua les seves investigacions al Grup de Mecanismes de Mort Cel·lular que dirigeix a la Universitat de Leicester, Regne Unit.

A més de la seva vessant investigadora destaca com a divulgador científic, i col·laborador en diversos Mitjans de Comunicació. Ha publicat també quatre llibres en aquest àmbit: Immortals, sans i perfectes, Les grans epidèmies modernes, Què és el càncer i perquè no li hem de tenir por i Jugar a ser déus, aquésta darrera guanyadora del XIXè Premi Europeu de Divulgació Científica.

Va portar un blog de divulgació per al web d’El Mundo i actualment escriu per a El Periódico, la revista digital Esguard i el diari Ara., tanmateix va fer la secció de ciència del programa de ràdio Via lliure de RAC 1 entre 2010 i 2014.

LA CONFERÈNCIA tractarà sobre què estan fent els científics actualment en el camp dels nous tractaments del càncer, i explicarà una mica cap a on van les coses. Començarà definint què és exactament el càncer i aportant unes quantes estadístiques per situar l’estat de la qüestió. La part final inclourà un torn de preguntes dels assistents.

L’ENTRADA ÉS LLIURE, NO CAL CONFIRMACIÓ, aforament limitat, condicionat a l’ordre d’arribada.

El donatiu per la conferència és de 1€