Salvi Güell: “Aquests 50 anys d’Empuriabrava ens han de servir per repensar el turisme del futur”

Empuriabrava

L’alcalde de Castelló d’Empúries aposta per potenciar el turisme familiar, sostenible, desestacionalitzat, esportiu i de natura

Aquest dijous es dona a conèixer els actes que es faran al llarg d’aquest any per commemorar el 50è aniversari de la marina residencial d’Empuriabrava. El seu alcalde, Salvi Güell, ha explicat que aquesta efemèride ha de servir per replantejar el turisme del futur a la zona. En aquest sentit, Güell ha apostat per potenciar l’entorn natural –el Parc Natural dels Aiguamolls-, i cultural –el centre històric de Castelló d’Empúries- les platges, els 23 quilòmetres de canals, les instal·lacions esportives i nàutiques –com ara les escoles de vela, windsurf i skysurf, entre d’altres- per “atraure un turisme familiar, sostenible, que s’allargui durant tot l’any, esportiu i de natura”.

A més, Güell ha avançat que l’Ajuntament negocia amb la Generalitat per aconseguir gestionar alguns serveis dels canals d’Empuriabrava i “així donar millor servei” i planificar el sector comercial per tal que aquest “sigui més atractiu”. D’altra banda, paral·lelament als actes més lúdics i culturals del 50è aniversari, el Patronat de la Costa Brava organitza unes jornades de debat i de reflexió a l’entorn del futur de les marines residencials, d’on, segons ha explicat l’alcalde de Castelló, ha de sortir “un full de ruta”.

Yolanda Falcon

Yolanda Falcon

Periodista