Torna el cicle de sardanes d’estiu a la Rambla de Figueres

foment-figueres-2019

Aquest divendres, 5 de juliol, es reprèn el programa de sardanes d’estiu, que durarà fins divendres 23 d’agost.

Torna el cicle de sardanes d’estiu a la Rambla de Figueres. Tindrà lloc cada divendres a les 10 h de la nit i, com sempre, serà gratuït per a tothom.

Es faran audicions de sardanes de set tirades, amb nou sardanes cada cop, entre els dies 5 de juliol i 23 d’agost, a càrrec de diferents cobles. La primera serà la Tres Vents, de la Catalunya del Nord, i seguiran successivament les cobles Flama de Farners, Baix Empordà, Principal de Banyoles, Ciutat de Girona, Bisbal Jove, Vila de la Jonquera i acabarà el cicle amb la cobla La Principal d’Olot.

El repertori serà, com sempre, molt variat: sardanes de sempre, però també de compositors joves, procurant igualment la presència de sardanes de compositors de la nostra ciutat i de l’Empordà en totes les audicions.

Igualment, a cada ballada es portarà a terme el tradicional sorteig de lots de regal entre els assistents; sorteig que fan possible un bon nombre de comerços col·laboradors de manera desinteressada.

Des del Foment de la Sardana Pep Ventura, convidem tots els figuerencs i figuerenques a tornar a la Rambla cada divendres al vespre d’aquest estiu per gaudir de les millors sardanes a la fresca!Diptic-estiu-2019-2Diptic-estiu-2019-1