"Tres relats de vida. Dones protagonistes" Mostra de teatre Inclusiu

Tres-relats-de-vidaEl proper divendres 13 de març, a les 20:00, al Centre Cívic Joaquim Xirau de la Marca de l’Ham, i dins les activitats organitzades al voltant del Dia de la Dona, es representarà “Tres relats de vida. Dones protagonistes”, la segona de les obres de la Mostra de Teatre Inclusiu, que es realitza a Figueres de la mà del GEES, Càritas Figueres i el Servei d’Acció Cívica i Cooperació de l’Àrea d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Figueres.

La Mostra de Teatre Inclusiu és una proposta de la Coordinadora d’ONG Solidàries, que, mitjançant tres obres de teatre, vol acostar a la ciutadania temàtiques que solen passar desapercebudes i que incideixen directa i indirectament en la cohesió social.

TRES RELATS DE VIDA. DONES PROTAGONISTES. Es tracta d’una obra de teatre que inclou les històries reals, colpidores i reivindicatives d’una xilena, una senegalesa i una marroquina que resideixen en diferents localitats catalanes. A través de la música i el teatre, les tres històries aporten la força del seu compromís polític i social en la defensa dels drets humans a través dels seus relats més íntims. Aquesta obra és una proposta del Grup de Gènere i Interculturalitat de la Coordinadora d’ONG Solidàries de Girona.

En acabar la representació, s’obrirà un diàleg amb el públic, per si està interessat a conèixer amb més detall, la vida de les persones que han inspirat els personatges de les tres dones valentes de les que es parla a l’obra.