Trobada presencial entre els participants del concurs pilot de relats virtual i col·laboratiu, "Quatre ratlles"

Trobada-participants-quatre-ratlles-biblioteca-fages-de-climent-figueresTrobada presencial entre els participants del concurs pilot de relats virtual i col·laboratiu, Quatre ratlles, i lliurament de premis a la Biblioteca Municipal de Figueres.  A l’acte hi han assistit Xavier Valls, de l’empresa creadora d’aquest nou format de concurs literari, la Cap del Servei de Biblioteques de Catalunya, Carme Fenoll i el Regidor de Cultura Josep M. Godoy.

El concurs consistia en l’elaboració d’un relat a partir d’un mateix text amb títols diferents proposat per l’escriptora Llucia Ramis. Els participants estaven dividits en 2 grups de 10 persones i hi havia uns torns establerts de participació. El resultat final es pot llegir a la web 4-lit.com, a l’apartat “Concurs destacat”. El grup guanyador, amb 27 punts d’un resultat màxim de 35, ha estat el creador del relat Fuga i pors d’Ivan el Petulant.

[Not a valid template]

L’elaboració del relat ha portat més d’un mal de cap entre els concursants per tal de desenvolupar l’argument i fer-ho de forma col·lectiva, però gràcies al debat col·lectiu a través d’un xat i a la seva perícia com a escriptors els dos relats han arribat a molt bon port. El grup guanyador, amb 27 punts d’un resultat màxim de 35, ha estat el creador del relat Fuga i pors d’Ivan el Petulant.

Els relats, corregits i editats, es poden llegir a http://goo.gl/DYRSwX i la Biblioteca en tindrà dos exemplars per al préstec.