Una Biblioteca plena d’activitats!

Biblioteca-figueres-2018

Activitats de la propera setmana a la Biblioteca de Figueres

Dilluns 20.05.2019 | 19.30h
Presentació llibre Gala i Dalí a l’altre costat del mirall, de Dominique Gasquet. L’Art de la Memòria edicions. Presentació a càrrec de Susana Frouchtmann. Participació de l’autora.
Un llibre escrit a partir de les converses privades amb Paquita Llorens, que treballà per els Dalí al costat del seu marit Arturo, i de les experiències pròpies de l’autora, Dominique Gasquet, que va conviure amb Gala primer a Portlligat i desprès a Púbol.

Dimarts 21.05.2019 | 19.00h
Club de lectura de poesia Amb la participació del poeta i crític literari Josep M. Sala-Valldaura (Gironella, 1947), per a comentar la lectura de Coordenades (AdiA, 2018). Acte obert.

Dimecres 22.05.2019 | 19.30h
Presentació del llibre En Garp segons el món, de Laia Tomàs. Presentació a càrrec de Cesc Pla, editor, amb presència de l’autora. Una novel·la d’humor crítica, tendra i amena que no us deixa indiferent.

Dijous 23.05.2019 | 19.00h
Presentació del llibre Digues un desig, de Jordi Cabré, premi Sant Jordi.
Un escriptor famós descobreix que el llibre més venut el dia de Sant Jordi és la seva
autobiografia. Però ell no l’ha escrit, tot i que el seu nom apareix a la coberta. Qui l’ha suplantat? Per què? I què hi diu? Quins secrets revelarà? Jordi Cabré ens proposa un joc de miralls que enfronta un escriptor d’èxit amb una vida personal anodina amb el seu reflex, algú capaç de saltar-se les normes, de seduir el perill, de córrer riscos per trobar-se a si mateix. Un camí que transita entre Barcelona i Cadaqués i que li pot costar la vida.

A “Digues un desig” (Enciclopèdia Catalana i Òmnium Cultural), Jordi Cabré (Barcelona,
1974) ens proposa buscar i vèncer les nostres parts fosques. Convidat per ÒMNIUM
ALT EMPORDÀ, el dijous 23 de maig serà a la Biblioteca de Figueres per presentar-nos
la seva darrera novel·la guanyadora del 59è Premi Sant Jordi.