Una marabunta de bon humor envaeix el Jardí

· La Gala Inaugural del Festival Còmic va oferir un espectacle arrasador
Ahir el Teatre El Jardí de Figueres va esgotar les seves localitats omplint al màxim el seu aforament en la primera nit del llarg cap de setmana dedicat a l’humor.

Els diferents artistes participants van arrencar els riures dels espectadors amb variades propostes d’humor que van acabar per posar dempeus a tot el públic assistent connectant en una divertida cadena humana. Els artífexs d’aquesta multitudinària i enriquidora experiència van ser els presentadors de la Gala, l’actor i clown Guillem Albà i l’Orquestra Marabunta que van transformar l’espectacle en una vetllada més festiva que mai gràcies a la seva energia i humor irresistible.

El figuerenc Àngel Amieva va fer jugar i improvisar amb els seus gags més íntims a una espectadora entregada. La Yolanda Ramos va impactar al públic amb el seu potent i exultant monòleg i els Mali Vanili van sorprendre i fer riure amb el repertori del seu univers pop de cançons amb crítica mordaç.

Per la seva part el duet còmic australià The Umbilical Brothers van oferir un tast del seu espectacle que oferiran íntegre aquesta nit al teatre El Jardí i fent esclatar els riures del públic assistent que els va ovacionar.

Els còmics catalans Xuriguera i Faixedas van encarregar-se d’iniciar el brindis inaugural celebrant els anys de trajectòria del festival fent un reconeixement a la feina feta per part de la organització i els seus directors. L’espectacle va acabar en una autèntica explosió d’alegria multitudinària a dalt de l’escenari amb artistes i públic ballant i saltant.

Els 10 anys del Festival Còmic han començat amb la que possiblement serà una nit inoblidable, plena d’humor i de bestieses per no parar de riure. Una nit on el públic es va sentir lliure per somiar i compartir gràcies al mestratge de Guillem Albà conduint una Gala que va acabar transformant-se en el show ideal per desconnectar i en una autèntica cerimònia de celebració dels 10 anys del festival.

Fotografia: Festival Còmic