Una setmana, una obra, un artista a la Galeria Ventós

lola-ventos-figueres-2019

10 anys després us tornem a oferir l’experiència de gaudir d’una obra d’art en silenci i soledat,i acompanyat d’una copa de vi o cava, organitza’n de nou l’exposició UNA SETMANA, UNA OBRA, UN ARTISTA.

Artistes convidats.ASSUMPCIÓ MATEU, XAVIER ESCRIBÀ, JOAN COMELLA,(ADRIÀ CIURANA, JORDI MITJÀ I XAVIER ESCRIBÀ) (Projecte de Manel Gràvalos) PARADÍS I PUIG, TONI CRUZ, EUDALD DE JUANA.

Aquest any comencem amb l’obra Assumpció Mateu, el divendres 8 de març, a les 20 h aprofitant que presentem el
llibre del Pau Riba, de l’editorial Cal·lígraf i la llibreria Low Cost.

També tindrem una setmana de l’1 al sis d’abril, on el projecte del Manel Gràvalos presentarà una obra que en si es compon de tres artistes, Adrià Ciurana, Jordi Mitjà, Xavier Escribà.

ACÍ, AQUÍ, ALLÍ
També participarem durant l’exposició en el dia de l’Art, organitzat per Bòlit el dia 14 d’abril, a les 12 h amb un vermut i una taula de diàleg on amics i coneguts recordarem a l’artista fent un homenatge al Paradís i Puig, moderat per la Mariona Seguranyes. Aprofitant que tindrem un autoretrat dels anys 60 a la sala la setmana del 8 al 14 d’abril.
I per acabar l’última setmana farem una exposició conjunta, amb un sopar de cuina en viu, envoltats de totes les obres d’art, el dia 9 a les 21 h, per LA NATURAL, on la gent s’ha d’inscriure al correu de la galeria: galerialolaventos@gmail.com. (places limitades) i finalment, dissabte, 11 a les 20 hores, tasts de vins gratuïts amb La Natural.lola-ventos-figueres-2019-2