Urbanisme, Seguretat i Convivència, a debat!

espais-de-debat-ERC-Figueres-2018

-Esquerra Republicana de Figueres comença els espais de debat parlant d’Urbanisme, Seguretat i Convivència
-Les dues primeres sessions es duran a terme aquest dissabte 20 d’octubre a la seu del Col·legi d’Arquitectes de Figueres (plaça de l’Església 6)
“Fer una diagnosi acurada de la situació actual de Figueres i, a partir d’aquí i amb la implicació dels figuerencs i figuerenques, dissenyar un Pla de Ciutat per revitalitzar el municipi”, explica l’alcaldable d’Esquerra Republicana, Agnès Lladó.

Aquest és l’objectiu dels vuit espais de debat que Esquerra Republicana organitzarà a Figueres durant les tres properes setmanes, concretament el 20 i 27 d’octubre i el 3 de novembre. Les jornades obertes a tots els figuerencs i figuerenques estaran dinamitzades per professionals de diversos àmbits com Pere Gifre, Gregori Peral, Anna Albó, Eva Gayolà i David Arias.

Les sectorials s’iniciaran aquest dissabte 20 d’octubre amb les jornades sobre Urbanisme (10.00 hores) i Convivència i Seguretat (12.00 hores) que es duran a terme a la seu figuerenca del Col·legi d’Arquitectes de Figueres. Les sessions estaran dinamitzades per les arquitectes Anna Albó i Eva Gayolà.

Una setmana després, el 27 d’octubre, des de l’Oficina Jove es faran les sessions d’Esports (10.00 hores) i Joventut (12.00 hores) dirigides pel l’exjugador de la UEF i professor de l’escola Anicet de Pagès, David Arias. Per la tarda del dia 27, des de la seu actual del Casino Menestral, amb Cultura (16.00 hores) i Educació que, en aquest cas, dinamitzarà el director de l’IES Alexandre Deulofeu, Pere Gifre.

Les sessions finalitzaran el dissabte 3 de novembre amb les taules sobre Comerç (10.00 hores) i Benestar i Treball (12:00 hores). Es faran al Museu del Joguet i estaran coordinades per Jesús Quiroga, subdirector general del SOC i Gregori Peral, director de l’Oficina de Correus de Figueres i expresident d’El Dofí.