X PREMI D’ESTIL A ROSER MARTÍNEZ, DISSENYADORA DE JOIES I EXEMPLE D’EMPRENEDORIA

roser-martinez-01

-L’acte se celebrarà als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà i reunirà, com és habitual, la flor i nata de la societat altempordanesa
-Es comptarà amb música de Radio Cassette Night, refrigeri per part del Grup Samuga, El Graner i Amiel & Molins i vins de Pere Guardiola

Roser Martínez, dissenyadora de joies i emprenedora, rebrà el X Premi D’estil per destacar cada vegada més en el seu àmbit. Les seves creacions i dissenys s’han arribat a exposar per tot el món (París, Roma, Bucarest, Niça…), a més de veure’s en desfilades de moda a Madrid i Miami, o al 080 Barcelona Fashion Market. Martínez va ser semifinalista a l’Enjoiats 2016 i guardonada amb el 2n Premi Emprenedors Alt Empordà 2018. L’acte se celebrarà el proper dijous, 18 de juliol, a les 20:30 del vespre, als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà.

L’entrega del X Premi D’estil coincideix amb l’11è aniversari de la revista D’estil i l’agència Oh! Comunicació, que n’és l’editora. El guardó respon, des dels seus inicis, a la voluntat de posar en relleu i donar suport a perfils determinats que engeguen projectes amb il·lusió i entusiasme i que, gràcies a l’esforç, constància i tenacitat, s’obren camí de manera destacada en el seu sector.

La revista D’estil aprofita el lliurament del premi i celebració del seu aniversari per organitzar un còctel obert a col·laboradors, clients, amics, entitats i autoritats diverses en un espai emblemàtic de la geografia altempordanesa. A l’esdeveniment, s’hi poden comptar rostres que han aparegut a la revista en el darrer any i també en anteriors edicions. En aquest marc festiu, es lliura el Premi D’estil a un perfil escollit d’entre tots els entrevistats i entrevistades a la secció “Retrats d’Emprenedors” de la revista.

En aquesta ocasió, en l’acte que se celebrarà als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, es comptarà amb música per a tots els públics de la mà de Radio Cassette Night, habituals de les vetllades altempordaneses. A més, després del lliurament del premi a Roser Martínez, se servirà un refrigeri per a tots els assistents a càrrec del Grup Samuga, El Graner i el restaurant Amiel & Molins. Alhora, es comptarà amb vins del prestigiós celler Pere Guardiola per acompanyar la vetllada.

El I Premi D’estil, lliurat l’any 2009 a la terrassa del Museu del Joguet de Catalunya, va ser per al cantant bisbalenc Miquel Abras, i, en la seva segona edició, celebrada a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Empordà, el guardó va anar a parar a mans de la sommelier Meritxell Falgueras, tot fent doblet amb el xef Raül Balam. El 2011, l’actriu i poetessa Estel Solé es va endur el trofeu en un acte celebrat al Teatre Municipal El Jardí, de Figueres, i, en la quarta edició, el premiat va ser Neil Harbisson, el primer cyborg del món reconegut per un govern. Els següents Premis D’estil, lliurats a la Casa Empordà, van ser per a Txarango i Anna Vives, respectivament. El 2015, Angie Rosales, fundadora de l’ONG Pallapupas, recollí la “D” de D’estil a l’Auditori dels Caputxins; i el vuitè i novè premis van ser lliurats a la cantant Paula Valls i al president de Kreamics, Jan Millastre, el 2017 i 2018, respectivament.

En aquesta ocasió, la guanyadora del X Premi D’estil és Roser Martínez, emprenedora i dissenyadora de joies de creixent prestigi. El guardó se li entregarà el proper dijous, 18 de juliol, a les 20:30 del capvespre, als jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà (al carrer Nou, 48, de Figueres).

Fotografia: https://www.rosermartinez.com/roser-martinez/

Pel que fa a la revista D’estil

D’estil és un producte de l’empresa altempordanesa d’imatge i comunicació Oh! Comunicació, fundada el gener de 2008. Es tracta d’una revista trimestral, nascuda a l’octubre del mateix any, que està basada en tendències i petits grans plaers, i inclou una gran varietat de temes al seu interior (retrats d’emprenedors, records de personalitats del nostre país, racons, espais de luxe, museus peculiars, dietètica i nutrició, gastronomia, enologia, moda, protocol i saber estar, tecnologia, decoració, novetats, ecologia, solidaritat, art, cultura…). Són 84 pàgines destinades a les dones i els homes d’avui que representen la materialització d’un projecte on conflueixen el gust pel disseny, la imatge i el periodisme decoratiu. L’objectiu final de D’estil és transmetre un estil de vida definit, amb interès per la qualitat, pel país, per les persones, per la cultura i, en definitiva, per la bellesa en majúscules.

En aquests moments, D’estil està distribuint 3.000 exemplars per diversos punts exclusius ubicats al llarg de les comarques gironines: hotels de quatre i cinc estrelles, restaurants d’estrella Michelin, camps de golf, balnearis i centres de benestar i salut, reconeguts punts artístics i culturals… També es pot adquirir via subscripció a través del seu portal web, www.destil.cat.

La revista D’estil forma part de l’Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC).